Începând cu anul 2019, Statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Dacă vrei să susții Prospectorii, completează formularul de mai jos și redirecționează o parte din impozitul tău aferent anului trecut către Asociația Prospectorii Istoriei.

Procedura e simplă și nu te costă nimic.

PASUL 1
Descarcă formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2020, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit Statului.

*Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

PASUL 2
Completează doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.

PASUL 3
Trimite formularul prin una dintre metodele de mai jos:

  • Scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de mail pratmin@yahoo.com. Asigură-te că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.
  • Prin poștă sau prin curier la adresa Strada Viei nr 17, Or. Comanesti, cod postal 605200, jud. Bacau. Mai departe ne ocupăm noi.
  • La organul fiscal de care aparții, conform adresei din buletin. Poți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale. Găsești aici adresele.
  • Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și în anii anteriori și suntem încrezători că vom reuși împreună să contribuim la descoperirea, cunoașterea și recunoașterea istoriei naționale.